Exklusiv, stilren och praktisk takbox! Värde 13 999 kr

Exklusiv, stilren och praktisk takbox! Värde 13 999 kr

- 1 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.

Egenskaper

  • Exklusiv design med en unik kombination av två färgtoner och en aerodynamiskt strömlinjeformad design med diffusorteknik som optimerar luftströmmarna runt takboxen.
  • Snabb och säker montering med enhandsgrepp tack vare det förinstallerade Power-Click-snabbfästet med integrerad momentindikator
  • Går att öppna med handtag på båda långsidorna – DualSide – för bekväm montering, i- och urlastning
  • Centrallåset ger maximal säkerhet. Den greppvänliga Thule Comfort Key kan endast tas ur låset om alla låspunkter är stängda på ett säkert sätt
  • Boxens framskjutna placering på taket gör det möjligt att öppna bakluckan maximalt för full åtkomst till bagageutrymmet
  • Automatisk fixering av lasten: när du stänger locket fixeras och säkras lasten automatiskt med hjälp av det nya integrerade lastnätet och boxens crash nose.
  • Inbyggd lampa för ilastning och urlastning i mörker
  • Måttanpassat överdrag som skyddar takboxen från repor och smuts vid förvaring.

 

Om oss

Thule grundades 1942 i Sverige. Vi har ända sedan starten haft som mål för vår verksamhet att hjälpa dig att komma närmare världen och din passion för livet. Vi är en internationell grupp av människor som är förenade i vår passion att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster.

Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Vi tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos oss människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss.

Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

 

Läs mer på www.thule.com

Värde 13 999 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
Loading...