Kompakt och påslös dammsugare! Värde 1 295 kr

Kompakt och påslös dammsugare! Värde 1 295 kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Med den kompakta och påslösa dammsugaren VC 3 med multi-cyklonteknik kan du dammsuga utan filterpåse. Detta besparar dig att behöva byta och köpa nya dyra filterpåsar. Du behöver bara kasta ett öga på den transparenta sopbehållaren för att se om den behöver tömmas. Dessutom ger det påslösa systemet inte heller upphov till dålig lukt, vilket uppskattas av fler än bara allergiker. Tack vare sin kompakta storlek lämpar sig VC 3 perfekt för många olika användningsområden i lägenheter och mindre hus. Fogmunstycket och möbelborsten gör det möjligt att rengöra grundligt såväl smala springor och ömtåliga ytor som hårda golv och mattor. Ett par andra utrustningsfunktioner på dammsugaren är HEPA-hygienfiltret, som på ett pålitligt sätt filtrerar de minsta smutspartiklarna som pollen och andra allergiframkallande partiklar, och den praktiska parkeringspositionen.

 

Multi-cyklonteknik

Undanröjer behovet att regelbundet byta ut och köpa nya dyra filterpåsar. Sopbehållaren kan enkelt rengöras med vatten

 

HEPA-hygienfilter

Filtrerar på ett pålitligt sätt de minsta smutspartiklarna, t.ex. pollen och andra allergiframkallande partiklar. Ren frånluft för hälsosam livsmiljö.

 

Avtagbart golvmunstycke

Möjlighet att ansluta ytterligare tillbehör för idealisk rengöring av hemmets alla ytor.

 

Effekt 700w, Energiklass A, Arbetsradie 7,5m, Ljudnivå 76dB, Hepa 12, Vikt 4,4kg

 

 Ladda ner bruksanvisning

 Ladda ner produktblad

 

Kärcher – global leverantör av rengöringsteknik

Det familjeägda företaget Kärcher är idag världsledande inom effektiva, resursbesparande rengöringssystem. Kärcher gör skillnad genom topprestanda, innovation och kvalitet.

Kärchers rengöringsmaskiner kombinerar funktionalitet, användarvänlighet och sofistikerad konstruktion. Kärchers innovation och driv att uppnå bättre lösningar särskiljer företaget och har bevisats om och om igen genom patent och priser från välkända institut. Över 1 300 patent och bruksmodeller är ett bevis på företagets innovativa skicklighet.

 

Läs mer på www.kaercher.com

Värde 1 295 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
Loading...