Liten men kraftfull dammsugare med enastående prestanda! Värde 1 795 kr

Liten men kraftfull dammsugare med enastående prestanda! Värde 1 795 kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Kärchers överlägsna VC 5 är beviset på att en kraftfull dammsugare inte behöver vara stor. Den kompakta dammsugaren står trots sin ringa storlek ut från mängden med sin unika rengöringsprestanda, och konkurrerar utan problem med stora traditionella dammsugare. Tack vare det patenterade trippla teleskopsystemet kan maskinen göras hälften så stor. Tryck bara på knappen och tryck ihop: denna dammsugare är en av de mest kompakta i världen och kan förvaras även i de allra minsta hem. VC 5:ans kraftfulla prestanda beror på Kärchers omkopplingsbara sugmunstycke för torrdammsugning med flexibel led. Munstycket, som har utvecklats särskilt för denna maskin, har låg strömförbrukning och levererar maximal effekt tack vare dess robusta utformning och särskilt utformade platta. Och ErP-märkningen fungerar också som bekräftelse på vilka enastående rengöringsresultat som VC 5 har på alla typer av hårda golv och mattor. En annan höjdpunkt är det påslösa filtersystemet med integrerad filterrengöring som besparar dig kostnader för nya dyra filterpåsar. Filterlådan är enkel att avlägsna och säkerställer snabb tömning av filtret. VC 5 är ett kompakt kraftpaket som levererar enastående prestanda.

 

Tredelat teleskopsugrör

Maskinen kan minskas till hälften av sin storlek med ett knapptryck. Förvaras enkelt i de minsta utrymmen. Individuell storleksanpassning.

 

Omkopplingsbart sugmunstycke för dammsugning med flexibel led

Utmärkt rengöringsprestanda, på samma nivå som vanliga, stora golvdammsugare. Utmärkt manövrerbarhet och enkel städning under möbler.

 

3-stegs påslöst filtersystem

Inköp av filterpåsar är ej nödvändigt. Pålitlig smutsupptagning i maskinen.

 

Effekt 700w, Energiklass A, Kabellängd 7,5m, Ljudnivå 77dB, Hepa 12, Justerbar längd, Vikt 3,2kg.

 

 Ladda ner bruksanvisning

 Ladda ner produktblad

 

Kärcher – global leverantör av rengöringsteknik

Det familjeägda företaget Kärcher är idag världsledande inom effektiva, resursbesparande rengöringssystem. Kärcher gör skillnad genom topprestanda, innovation och kvalitet.

Kärchers rengöringsmaskiner kombinerar funktionalitet, användarvänlighet och sofistikerad konstruktion. Kärchers innovation och driv att uppnå bättre lösningar särskiljer företaget och har bevisats om och om igen genom patent och priser från välkända institut. Över 1 300 patent och bruksmodeller är ett bevis på företagets innovativa skicklighet.

 

Läs mer på www.kaercher.com

Värde 1 795 kr. Hur mycket bjuder du?

 Kärcher på Facebook

 Kärcher på Youtube

Kontakta kundservice

Vad är summan av
Loading...