Mångsidig ask- och torrdammsugare med hög sugeffekt! Värde 1 295 kr

Mångsidig ask- och torrdammsugare med hög sugeffekt! Värde 1 295 kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Kompakt, praktisk, mångsidig: ask- och torrdammsugaren AD 2 har hög och bestående sugeffekt. Med det unika filtersystemet som består av ett planfilter och ett grovsmutsfilter går det att suga upp stora mängder aska. Tack vare metallbehållaren och sugslangen av metall kan uppsugningen av aska ske på ett så säkert sätt som möjligt. Det avfasade handröret är lätthanterligt och är särskilt effektivt i hörn och svåråtkomliga utrymmen. Det har aldrig varit enklare att fullständigt avlägsna askavlagringar. Alla inkluderade tillbehör och elkabeln kan stuvas undan snabbt och kompakt i tillbehörsfacket.


Vinklat handrör
För grundlig rengöring av alla hörn och trånga platser i skorstenen.

1 m lång sugslang med mantel av metall
För hög flexibilitetsnivå och flexibelt arbete.

Låssystemet ”Pull 'n' Push”
Enkel och snabb öppning av behållare, förslutning och tömning.

Praktiskt handtag på behållaren
För smidig tömning av behållaren.

Praktisk parkeringsposition på maskinen
Lättåtkomlig förvaring för sugslangen, vilken är idealisk när maskinen behöver ställas ned i samband med avbrott i arbetet.

Stor sladdkrok
För säker och bekväm förvaring av elkabeln.

Kompakt design och låg vikt
För platssparande förvaring av maskinen.

 

Effekt 600w, Vikt 4,4kg

 

 Ladda ner bruksanvisning

 Ladda ner produktblad

 

Kärcher – global leverantör av rengöringsteknik

Det familjeägda företaget Kärcher är idag världsledande inom effektiva, resursbesparande rengöringssystem. Kärcher gör skillnad genom topprestanda, innovation och kvalitet.

Kärchers rengöringsmaskiner kombinerar funktionalitet, användarvänlighet och sofistikerad konstruktion. Kärchers innovation och driv att uppnå bättre lösningar särskiljer företaget och har bevisats om och om igen genom patent och priser från välkända institut. Över 1 300 patent och bruksmodeller är ett bevis på företagets innovativa skicklighet.

 

Läs mer på www.kaercher.com

Värde 1 295 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
Loading...