Portabel tvätt med batteri och vattenbehållare för mobil användning! Värde 1 695kr

Portabel tvätt med batteri och vattenbehållare för mobil användning! Värde 1 695kr

- 2 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.

För dig som behöver en rengöringslösning när du är på språng: Kärchers kompakta och lätta tvätt. Med det integrerade litiumjonbatteriet och den löstagbara vattenbehållaren kan du, till exempel, tvätta cykeln eller smutsiga kängor utan tillgång till el- eller vattenanslutning. Den portabla tvätten har en skonsam men effektiv lågtrycksflatstråle som gör den idealisk för ömtåliga ytor. En LED-display visar när batteriet har för låg laddning eller laddas. Flera olika tillbehörslådor kan beställas för en rad olika användnings- och utbyggnadsalternativ.

 

Kompakt design

Smidig förvaring av spiralslangen och spolhandtaget under den löstagbara vattenbehållaren. Lätt att transportera, utrymmessnål förvaring.

 

Integrerat litiumjonbatteri

Mobil rengöring oberoende av strömkälla. Lång batteritid, kan användas flera gånger på en laddning. LED-indikator varnar när batteriet har låg laddning.

 

Effektivt men skonsamt lågtryck

Låg tryck gör att rengöringen sker både effektivt och extremt skonsamt på samma gång. Standardmunstycket med platt stråle möjliggör synlig rengöringsprestanda. Munstycket med konisk stråle är perfekt för mer skonsam rengöring av hundtassar.

 

Tekniska data

Tryckområde: Lågt tryck / Lågt tryck

Pumpkapacitet, max (l/min): max. 2

Vikt utan tillbehör (kg): 2,2

Mått (L x B x H) (mm): 277 x 234 x 201

Brukstid per batteriladdning (min.): 15

Laddningstid (min.): 180

 

Kärcher – global leverantör av rengöringsteknik

Det familjeägda företaget Kärcher är idag världsledande inom effektiva, resursbesparande rengöringssystem. Kärcher gör skillnad genom topprestanda, innovation och kvalitet.

Kärchers rengöringsmaskiner kombinerar funktionalitet, användarvänlighet och sofistikerad konstruktion. Kärchers innovation och driv att uppnå bättre lösningar särskiljer företaget och har bevisats om och om igen genom patent och priser från välkända institut. Över 1 300 patent och bruksmodeller är ett bevis på företagets innovativa skicklighet.

 

Läs mer på www.kaercher.com

Värde  1 695 kr. Hur mycket bjuder du?

 

 Kärcher på Facebook

 Kärcher på Youtube

Kontakta kundservice

Vad är summan av
Loading...