Innovativ och patenterad gummibåtsdävert! Värde 4 990 kr

Innovativ och patenterad gummibåtsdävert! Värde 4 990 kr

- 1 Vinnare!

OBS! Vissa auktioner erbjuder 2 eller fler produkter per gång. Det innebär att de högsta unika budgivarna får köpa produkten till sina högsta bud, detta anges alltid i produktbeskrivningen.


Innovativ och patenterad gummibåtsdävert som erbjuder enkel förvaring av en uppblåst gummijolle. Dinghy Rings FLEX hängs över akterspegeln och passar de flesta båtar. Den unika designen gör det möjligt att resa upp gummijollen till en stående position med handkraft. Dinghy Rings FLEX är justerbar i höjd och kan plockas isär vid förvaring.

Fästes med remmar i pushpit eller reling. Löstagbar, helt steglöst justerbar i höjd. Kan plockas isär vid förvaring. Passar de flesta fritidsbåtar, både med rak, negativ och positiv akter. Kan även hängas på skrovsida eller i för. De medföljande spännremmarna ska alltid användas vid förvaring med Dinghy Rings FLEX. Vid segling reses jollen endast 15-45 grader så att skepparen kan se över den.

Specifikation: 30/25 mm rostfritt stål A4, remmar i polyester, EVA-skum. Passar jollar med konformade pontoner upp till 60 kg och 3,5 meter. Lämpligt C/C-mått mellan pontonerna är 102-127 cm. Det motsvarar en totalbredd mellan 135-170 cm. För gummibåtar med platta pontoner krävs ett extra tillbehör - Pontoon LINK. Exempel på gummijollar som passar.

 

 

För ett skönare båtliv

Dinghy Rings Sweden AB marknadsför och säljer det egenutvecklade båttillbehöret Dinghy Rings, som möjliggör förvaring av en uppblåst gummijolle bakom en fritidsbåt utan tunga lyft, på ett smart och elegant sätt.

Efter många års erfarenhet av båtlivet vet vi att vissa saker på båten bara behöver fungera utan vidare ansträngning, för att alla i familjen/besättningen ska hålla humöret uppe. Med Dinghy Rings slipper båtägaren lyfta, surra eller stuva gummijollen och ett problem är ur världen. Ett skönare båtliv, helt enkelt.

Dinghy Rings Sweden AB vill påverka samhället till det bättre, ur såväl ett ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv. Som ett steg i den riktningen har vi valt tillverkning i Sverige. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och tar ytterst gärna emot synpunkter och tankar från kunder och samarbetsparter.

 

Läs mer på www.dinghyrings.com

Värde 4 990 kr. Hur mycket bjuder du?

Kontakta kundservice

Vad är summan av
Loading...